Imono | Sushi & Hotpot Restaurant

Welkom bij Imono!

Japans Restaurant Imono is hét hoogwaardig Sushi restaurant in de binnenstad van Groningen. Bij ons kunt u genieten van een exclusief design interieur en een authentieke Oosterse gastvrijheid. Ons oog voor detail is ongeëvenaard en dat ziet u terug in alles wat we doen.

Imono heeft een capaciteit van 180 gasten en is de perfecte plek voor groepen die samen willen dineren en tegelijkertijd van hun eigen gerechten willen genieten. Als u met een groep van maximaal 40 personen bent, kunt u bij ons ook een private-dining gedeelte reserveren.

Restaurant

Imono is het toonaangevende Sushi restaurant in het hart van Groningen. Met onze authentieke Oosterse gastvrijheid en verse ingredienten laten wij ons oog voor detail spreken. Onze gekwalificeerde Sushi-Chef bereidt de beste Sushi voor u, met dagverse ingrediënten. Bij ons is uw ervaring de hoogste prioriteit!

Sushi

Ontdek de smaak van Japan met onze heerlijke sushi! Gemaakt van afgekoelde gekookte rijst, vaak in combinatie met vis of zeevruchten, groenten en andere lekkernijen, en met rijstazijn gezuurd voor die kenmerkende smaak. Kom langs bij Imono voor de authentieke sushi-ervaring in Groningen!

Hotpot

Ontdek de heerlijke wereld van onze hotpot! Je krijgt een hete pan gevuld met bouillon waarin je Aziatische ingrediënten gaart. Van oorsprong Chinees, maar ook in Thailand en Japan populair. Hotpot brengt niet alleen smaken, maar ook een hoop gezelligheid aan je tafel! Nodig je vrienden uit en…   hotpotten maar!

Exclusieve dranken

Bij culinair dineren hoort ook een passende drank die uw smaak beleving compleet maakt. Bij Imono bieden wij naast een selectie van prachtige lichte- tot volle wijnen en diverse soorten bier, ook exclusieve Aziatische dranken zoals Soju en Sake. Onze bediening adviseert u graag over deze unieke dranken.

Beleef de ultieme Hotpot-ervaring bij Imono!

NieuwSBLOG

Hotpot bij Imono! | Vanaf 15 juni 2023

Probeer nu onze Hotpot! Bij Imono bereiden we dit gerecht volgens de traditionele methode, waarbij u uw eigen ingrediënten kiest en deze kookt in een smaakvolle bouillon op tafel. Het is de perfecte manier om gezellig samen te dineren met vrienden of familie.

Onze Hotpot is beschikbaar in verschillende varianten en is geschikt voor vegetariërs en vleeseters. Wij bieden ook een breed scala aan verse ingrediënten om uit te kiezen, zoals groenten, vlees, vis en meer. Kom en ontdek de ultieme Hotpot-ervaring als eerste in Groningen, bij Imono.

Openingstijden


Maandag
:              Gesloten

Dinsdag:                16:00 – 22:00

Woensdag:           16:00 – 22:00

Donderdag:          16:00 – 22:00

Vrijdag:                  16:00 – 22:30

Zaterdag:              16:00 – 22:30

Zondag:                 16:00 – 22:00

Let op: Op feestdagen kunnen de openingstijden van de standaardtijden afwijken.