Imono | Asian Bar & Restaurant

Over ons

Historie van Imono

Imono is ontstaan uit de gedachte van het vinden en ontdekken van nieuwe culinaire hoogstanden. Met ons oog voor detail en onze constante drang naar vernieuwing spotten wij steeds weer de nieuwste trends op het gebied van eten en drinken.

Als innovatief restaurant vertalen wij de vraag uit de samenleving naar ons aanbod en blijven we ons aanpassen aan de veranderende wensen van onze gasten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Imono al meer dan 11 jaar bestaat en in 2017 zelfs is verbouwd om plaats te bieden aan nog meer gasten. Met onze uitgebreide capaciteit van 180 zitplaatsen verwelkomen wij u graag voor een unieke en vernieuwende culinaire ervaring.

Victor Wu

Eigenaar
799a1fe6701bf6742c59df72f3af8dfa
pexels-valeria-boltneva-1028427
imono9 (1 van 1)
Rolls,Serving,In,A,Japanese,Restaurant

De trend

Bij Imono zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van gerechten en dranken. We begrijpen dat gezond eten en een bewuste levensstijl steeds belangrijker worden voor onze gasten en we spelen daar graag op in. Daarom bieden we naast onze bekende Sushi ook steeds meer andere Aziatische gerechten aan, waaronder onze populaire Hotpots.

We begrijpen dat er behoefte is aan een gevarieerd aanbod en dat er steeds meer vraag is naar exclusieve dranken en hapjes. Bij Imono zijn we voortdurend bezig met het vernieuwen van onze menukaart en het introduceren van nieuwe smaken en ingrediënten. Zo kunnen onze gasten blijven genieten van verrassende en verfrissende gerechten en dranken.

Kortom, bij Imono blijven we ons aanpassen aan de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en dranken, zodat we onze gasten de beste ervaring kunnen bieden. Kom bij ons langs en ontdek zelf onze vernieuwende en heerlijke gerechten!

Recommended By